HelenaB_topp_mobil

referenser

”Helena Blomquist har en kombination som gör henne unik bland intervjuare/ moderatorer: Hon är superprofessionell, väl påläst och kompetent samtidigt som hon har en härlig personlighet som utstrålar värme, energi och nyfikenhet. Det gjorde att samtalet på scenen blev personligt och lättsamt även om ämnet bitvis var tungt och svårt. En mycket positiv upplevelse som verkligen var relevant för målgruppen i publiken!”

Anna Ryott, Deputy CEO
Norrsken Foundation
”Helena modererade vår heldagskonferens på ett mycket kunnigt och avspänt sätt som samtidigt gav energi till dagen. Det var enkelt och trevligt att samarbeta med Helena och jag vill gärna rekommendera henne.”

Sofia Medin Chefsstrateg,
Swedish Medtech - Branschorganisationen för de medicintekniska företagen
"Helena Blomquist är en moderator som är påläst, väl förberedd och fångar publikens uppmärksamhet genom att både kunna skapa god stämning och kunna ställa skarpa frågor till makthavare på scen."

Daniel Färm, Initiativtagare/grundare av
Livsplats Sverige – hälsopolitisk toppmöte
 
"Vi vill tacka för ett gott samarbete! Med en blandning av tuffa frågor och inbjudande dialog lyckades Helena få till givande och intressanta samtal mellan politikerna som både synliggjorde viktiga skillnader och förstärkte samsyn. Kombinationen av rappa frågor, fördjupning och humor engagerade publiken."

Johanna Jaara Åstrand, förbundsordförande
Lärarförbundet
”Som moderator är Helena snabbtänkt, skarp och påläst och balanserar väl mellan humor och allvar vilket skapar en god atmosfär i salen. Hon lockar med sin personlighet fram det bästa hos de som medverkar på scenen. I förberedelsearbetet är hon ett nöje att ha att göra med och bistår, med sin erfarenhet och klokskap, till ett bra upplägg av konferensen. Jag upplever Helena Blomquist som en mycket kompetent och professionell moderator och rekommenderar henne varmt!”

Niklas Lundblad,
Ansvarig utvecklingsprogrammet för högre chefer i staten (HCIS)
Lundblad organisation och ledarskap
”Helena har en skarp, lättsam och rapp dialog både med huvudperson och publik. Hon balanserade en djup känslosam intervju med lättsamma frågor från en stor publik med bibehållen professionell känsla!”

Mia Ritsfalk, Partner / Head of Delivery & Quality
Novare Leadership Academy
”Vi var jättenöjda med moderingen av säkerhetskonferensen och utifrån utvärderingarna var även deltagarna det”

Karolin Jonasson, kommunikationschef
SSG Standard Solutions Group
 
”Helena band verkligen ihop vår förfestafton på UKK inför Internationella kvinnodagen. Vi hade ett underbart spretigt program och Helena ledde vår kväll på ett väldigt bra sätt! Trots tvära kast hade Helena genom välgjord research i förarbetet samt fingertoppskänsla på scenen publiken i sin hand hela kvällen. Mina varmaste rekommendationer!”

Lena Åberg Frisk, vd och konstnärlig ledare
Uppsala Konsert & Kongress (UKK)